Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Taip tai labai senas receptas. Tik mes visada norim sultingų kotletukų o bulves kažkodėl rekomenduoja nuspausti. Tik kam ,juk sultys kaip tik tam ir reikalingos.
Aš taip kepu jau 30metų tik dar į faršą įpilu šiek tiek pieno -sultingesni būna
Tikrai prajuokinote su savo kotletukais.100 ar daugiau metų tokiam receptui.Neišradinėkit dviračio
Nekepsiu ir nevalgysiu, kol Jaroslavas N. neparagaus : tik jis gali įvertinti kotletukų kokybę !.. -:))
O jei rimtai, tai kokios nors normalesnės moteriškės pasieškokit, kad skelbtų portale adekvačius receptus, o ne senus kaip pasaulis bobučių receptus , vadinant "atradimais", atskleidimais" ir "geriausiais".
@D. Taip, prajuokino su savo receptu

Jau tikrai juokas ima.Pilna Lietuva tokių ,,Genučių".Labai gaila, kad tokie dauginasi.O kas yra dėl tų kotletų, tai ta p. Audronė nuolatos girdi skambančius varpus, tik niekaip negali pasakyti kokioje bažnyčioje.Todėl ir rašo tokius keistus receptėlius.O ištikrųjų nuo senų senovės dedamos bulvės į kotletus.Vienos šeimininkės deda virtas sumaltas mėsmale bulves, kitos nevirtas tačiau sutarkuotas smulkiai (kaip cepelinams).Jokių tarkio nuspaudimo negali būti, nes į 500g faršo dedasi 1 -2 nevirtos tarkuotos nedidelės bulvytės.Taip, kad p. Audrone nereikia išradinėti naujo dviračio, nes labai teisingai daugelis komentatorių pastebėjo, kad gausis jovalas. Jeigu taip rašo žmonės, reiškia neblogai nusimano ir yra geros šeimininkės.Prašom p. Audrone išbandyti būtent tokį tikrai laiko patikrintą receptą, o po kokio mėnesio jį įkelti į interneto platybes, kaip savo sukurtą.Jūs tą puikiai sugebate.Matosi, kad esate puiki ir nepakartojama gaspadinė receptų kūrėja.Tikra vargo bitelė.
O paragauti?
Dura, iš kur bulvių skysčiai jas sutarkavus BUROKINE tarką? Tu net jovalo kiaulėms nesugebėtum išvirti jau nekalbant apie kotletus.
@Cha teisingai
Šimtą metų kepdama kotletus dedu tarkuotų bulvių. Jokia čia naujiena. Tikra tiesa, kad išeina labai skanūs, purūs. Kartais dar įdedu į tešlą tarkuoto kietojo sūrio. Priduoda faino skonio, o toliau viskas taip pat:prieskoniai svogūnai, česnakiukas ir tt
Labai skanūs
radau klaida aprasyme ,parasiau komentara , tai klaida istaise o komentara pasalino,nu blyn ir nekepsiu as tu kotletu taip,kepsiu savaip
@f Aha tai pasidalink kaip tas savaip
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų