Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Kiek kartų Jums galiu sakyti. Cholesterolis- ne riebalas. Tai kietasis alkoholis, į vašką panaši medžiaga, kuri organizme būna tik junginyje su baltymais. Ir cholesterolį sintetina kepenys ne iš RIEBALŲ, o konkrečiai iš FRUKTOZĖS. Nuo maisto, cholesterolio kiekis priklausomas apie 10 procentų, visą likusį pagamina kepenys. Suvalgysite mažiau cholesterolio, kepenys pagamins daugiau. Mažiau rykit visokių cukrų.
mesyte keptuvej kepu su vandeniu kad apsemtu ir uzdengiu su dangciu ,taip issitroskina . pabandykit nepaprastai skanu ir sveika idekit darzoviu ir skanaus . Daugiau nebus minciu apie jokius aliejus.
@romas Aš tai ir bulbas ant vandenio kepu.
o aliejuose visokie bezoanatai ir kiti s....???
Taukai su česnaku ant duonos, pasaka prie samanės!
Nu visas ligas gydausi, nesiskiepinu ir laikausi atokiau nuo mokslo ir medicinos naujovių. Turiu lengvą polinkį į hipnoterapiją ir savinduciją, amen.
Aliejų pardavėjų užsakytas straipsnis, lobistai klesti!!!!!!!!!!!!!!
Mokslininkai ale buvo patare nevalgyti kiaisiniu .dabar jau galima .o kur jie kaip mums kemsa visurE visoki suda .o kur palmiu aliejus visur .o jis kenksmingas kodel tyli
Jautienos taukai nuo inkstų atspariausi kaitinimui ir sveikiau nei rapsų aliejus, rapsai kol užauga yra purškiamis su pescicidais vos ne 10-12 kartų, o jautukas žolyte maitinasi.
man niekada nepatiko taukai ir jų kvapas.Aliejus visai kas kito.Ankščiau viską kepdavo tik ant taškų.Nes nebuvo aliejaus tiek daug kaip dabar.
@M.K. Rapsų aliejus labai sveika traktoriaus motorui . Mano senelė kepė ant kiaulės taukų ir saulėgrąžų aliejaus .nugyveno 85 m. Visas fokusas tame kad reikia išmokti valgyti . Jei nėra saiko , jokie sveikiausi produktai negelbės . Ir dar reikia išmokti kepti . Jeigu keptuvę įkaitinsi kaip kalvis , tai pati geriausia aliejų arba kita produktą , paversi nuodais .
@Xulinaras Rapsų aliejų tik Lietuvoj gamintojai prievarta bruka, deda į konservus, mišrainės ir t. t., o užsieny jis tik techninėms reikmėms naudojamas
@Xulinaras Jei toks protingas tai paaiškink kaip kepti keptuvėj, kad jinai nebūtų karšta. Kur bedėtum keptuvę - ant elektrinės ar dujinės plytos ar orkaitėj, keptuvė visada įkais ir bus karšta. Dar nebuvo tokio stebuklo, kad šaltoj keptuvėj iškeptų blynai ar kotletai
Ar atskleisdami vyniojo į vatą? Ar rėžė nevyniodami?
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų