• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Pusryčiams, priešpiečiams, iškylai į gamtą ar šiaip užkandžiavimui – superinis variantas“, – sako tinklaraščio „Oditėlės blogas“ autorė.

„Pusryčiams, priešpiečiams, iškylai į gamtą ar šiaip užkandžiavimui – superinis variantas“, – sako tinklaraščio „Oditėlės blogas“ autorė.

REKLAMA

2 sumuštiniams: 6 lengvai paskrudintų forminės duonos riekelių; 3 kietai virtų kiaušinių; 1 v.š. majonezo (ir papildomai aptepimui); 1 a.š. Dižono garstyčių; 4 didelių riekelių saliamo dešros; 2 marinuotų agurkų; 2 aisbergo salotos lapų; druskos, juodųjų pipirų, šviežių krapų;

Kiaušinius supjaustykite nedideliais kubeliais ir dubenyje sumaišykite su majonezu, garstyčiomis, pagardinkite druska, juodaisiais pipirais ir įberkite žiupsnelį šviežių krapų.

Imkite duonos riekelę – uždėkite kiaušinio masę, tuomet vėl duonos riekelę – jos viršų lengvai aptepkite majonezu, dėkite salotos lapą, saliamo dešrą (ar kita mėgstamą mėsos gaminį), išilgai perpjautą agurką į keturias dalis ir uždėkite vėl duonos riekelę pateptą majonezu. Tą patį pakartokite darydami kitą sumuštinį. Lengvai prispauskite, perpjaukite ir valgykite. Skanaus!

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų