• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jeigu mes džiaugiamės ir valgome baltą mišrainę, vokiečiai kerta bulvių salotas. Skanios ir labai panašios salotos į baltą mišrainę (tik be žirnelių ir morkų). Ir šioms salotos bulves ir agurkus pjausčiau stambiau, nei kad būčiau pjausčius baltai mišrainei“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

Jeigu mes džiaugiamės ir valgome baltą mišrainę, vokiečiai kerta bulvių salotas. Skanios ir labai panašios salotos į baltą mišrainę (tik be žirnelių ir morkų). Ir šioms salotos bulves ir agurkus pjausčiau stambiau, nei kad būčiau pjausčius baltai mišrainei“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

REKLAMA

Porcijos 4. Užtruksite apie 10 min.

  • 500 g virtų bulvių;
  • 3 marinuoti agurkai;
  • Mėlynas svogūnas;
  • 3 virti kiaušiniai;
  • Pundelis krapų;
  • Pundelis svogūnų laiškų;
  • Žiupsnis druskos;
  • Žiupsnis juodųjų pipirų;
  • Majonezinis garstyčių padažas (puikiai tiks ir paprastas majonezas), pagal poreikį.

Supjaustome bulves, agurkus, kiaušinius stambesniais gabalėliais, svogūną pusžiedžiais, žalumynus pasmulkiname. Pagardiname druska, pipirais ir gausiai maišome su majoneziniu garstyčių padažu.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų