Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
tai jau gausis velniai zino kas o ne vistiena kazkokia bambarmyja
Kas deda pomidorų padaža kiniečiai įsižeistu sužinoję
Tikrai visi išprotėjo su tuom cukru ir medumi.Lietuvoj jau daug daug metų nebėra tikros natūralios duonos, viskas cukruota taip, kad duona nebeturi jokio natūralaus skonio ir kvapo.Mėsos , žuvies visi gaminiai druska ir tik druska, visas viršus padengtas taip pat druska.Ne mėsos ar žuviesgaminį valgai, o grauži druskos gabalą.Kur žiūri Sveikatos ministerija, kur žiūri kokybės inspekcija, kad leidžia tautą naikinti cukrumi ir druska.Ar bėra mūsų šalies vyriausybėje atsakingų asmenų, kad šitiek dešimtmečių naikinami žmonės, o verslininkai kraunasi milijardines sumas.
@Netvarka
Tai čia kiniečių receptas nežinai nerasinek vėjų bulvių virėja
Trys. Valgomieji šaukštai. Cukraus. Šeši - medaus. Jūs rimtai??? Čia gi dviejų savaičių pridėtinio cukraus norma!
@siaubas
Gydikis
REKLAMA
REKLAMA
Atrado skaniausią saldžiarūgštės vištienos receptą: kartosite ne kartą