Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Einu, pasimerksiu perlinių :) Pasiilgau
Jos koloringos, smirda. Dietologai tikrai nepataria jų naudoti.
Nemėgau, nemėgstu ir nemėgsiu. Viriau pagal Beatą tinginių balandėlius su šiomis kruopomis, teko išmesti lauk visą puodą. Ne,ne ..
Nemėgau, nemėgstu ir nemėgsiu. Viriau pagal Beatą tinginių balandėlius su šiomis kruopomis, teko išmesti lauk visą puodą. Ne,ne ..
@Raimonda
Nepatinka nevalgyk. Geriau traškuciai uzgeriant kokakolos ir kvepia a ne.
@Raimonda
išsišiksi gerai, surysi ir perlinę košę.O tai turbūt tik Macdonaldo maistą arba Viči koldūnus mėgsti.Ponia kvepianti atsirado.
@Raimonda
Košė iš perl. kruopų, komentavo lauksargiai- skani. Dažnai tokią verdu. Kiekviename krašte yra savi valgiai, o tokių balabdelių pagal Beatą aš irgi nevalgykičiau.
As tai is vakaro pamerkiu ryte verdu ,daug vandens ,apie 20 min. Isjungiu
tada palieku dar pastovi 15 min perplaunu saltu vandeniu jos būna birios .Kepu kiaušinienę 2-3 šaukštus įdedu, į mišraines dedu.
tada palieku dar pastovi 15 min perplaunu saltu vandeniu jos būna birios .Kepu kiaušinienę 2-3 šaukštus įdedu, į mišraines dedu.
skaniausia kose,gaila kad man ji netinka:pavalgius viskas iseina au trenksmu:)
@Pati
Ar tik tokį temoki parasyti komentarą?
Pas mus sitas kruopas vadindavo gruce. Virdavo bulviene su gruce.
Iš perlinių kruopų virdavo močiute skanią košę. Pirmisusiai išvirdavo išmirkytas perlines kruopas. Išvirus kruopom, sudedavo dvi sutarkuotas bulves ir įpildavo truputį pieno. Maišydavo su mediniu šaukštu, kad neprisviltų apie. 10 minučių. Nukaisdavo nuo ugnies. Keptuveje pakepindavo smulkiai supjaustytus kubeliais lašinukus ir svogūnus. Kievienam įdedavo perlinės košes į dubenelius ir užpildavo ant virsaus spigučius. Mums būdavo labai skanu. Gal tai Mažosios Lietuvos(Prūsijos), kurioje aš užaugau valgis. Tiksliai nežinau.
@Lauksargiai
Net seiliu burnoj prisirinko, kaip skaniai susiskaite. O kokia tarka tarkuodavo bulves, burokine ar bulvine? Pabandysiu issivirt ir as.
@nu
Tarkuodavo smulkia bulvine tarka.
@Lauksargiai
be proto skani koše- ją valgem ir Oplankiuose, ir Vartuliskese
@Lauksargiai
Memel
Retkarčiais sveika valgyti,bet jas reikia pasiruošti iš vakaro, gerai nuplauti ir vandenyje palikti brinkti, su tuo pačiu vandeniu virti,lieka visos naudingos medžiagos,į iš virtų kruopų galima ir apkepą su pakepintu faršu ir daržovėmis, orkaitėje iškepti.
Tikėt ar ne juk mūsų portaluose 50% dezinformacijos
bėgu pirkt kruopų
stipriai krito kruopų pardavimai, kad reikia visą straipsnį apie jų naudą parašyti
@Ko gero
Taigi neseniai buvo straipsnis, kad nusipirko grikiu su kirmelem ir maistinem kandim. Tai visos kruopos uzkrestos.
REKLAMA
REKLAMA
Ar sveika valgyti perlines kruopas? Atskleidė tiesą