Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Labai jau išrankūs tie mūsų lietuviai, o patys skaniau galit namie pasidaryt, man ten visai skanu, ypatingai vėdarai ir karka,
Karčiamoje nuo jos atidarymo dienos,niekas nepasikeitė.Porcijos pagal kainas mažos,daržovės šimtmetis tos pačios,viskas paprastai sudrėbta į lėkštę .Staltiesės tos pačios daugybe metų. Kam ką nors keisti,atsinaujinti,jeigu biznis einasi
Niekaip nesuprantu žmogaus kuris valgo tokius kiekius maisto vienu metu. Gali pradėti domėtis, kokie gydytojai bus reikalingi artimiausiu metu.
@Vidas
kas sake kad suvalgo ,tusciu leksciu tai nerodo..o cia dar tetis su mama buvo kiek supratau
Einu ko nirs pasigaminsiu. Berankiai, eina i kazkokius barus, esti...
Oi aš ten nesilankau. Katinas su tėvais gal ir ne susirgo. Virėjai rankų ne plauna nusivale siknas. O maistas iš atliekų kas liko.
@Vytukas šalia karcemos
Paru rijo
vedarai bent skanus buvo ...100metu neragavau jau .
Apsilankius legendinėje Lietuvos kavinėje žodžių į vatą nevyniojo: „Virėjui reiktų rankas nukapoti“