Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Pasidomėkit kulinarine dokumentika,tada bus aiškiau ką šiais laikais padažu vadina ir kaip pateikia garsieji pasaulio virėjai
Jūsų vaikystė matyt buvo sunki,kad persir'yjat,mano katinai niekad skrandžiu nesiskundžia,nes kiek nori ,ko nori prikrauk į bliūdus,jie suėda tik tiek kiek nori,o ne tiek kiek akys mato,nes jų vaikystė nebuvo sunki
Pasidomėkit ir jūs kulinarijos istorija
Pasidomėkit ir jūs kulinarijos istorija
Žinos rupkės,susimokėt kiek priklauso,o tai čia tipo kas jūs čia tokie,"kak položeno"o duona apvoliota sūriu kepama jau gal kokį 50 metų ir dažniausiai naudojama buvo alaus baruose...
Šio restorano gerbėjams siūlau akis prasikrapštyti, akivaizdu kad bulvytės minkštos ir suglębę, jau negalėjo daugiau akumuliuoti aliejaus į save
@Kritikas Akumuliuoti,matyt servize dirbat,čia bulvytės masinės gamybos,iškeptos iš anksto,sugaravo ir sukrito,o ko gero tiksliau,keptos užšaldytos,o čia tik atšildytos...
Nusipezantys katinai
Aš tai vis paskaitau šią apžvalgą ir galvoju, kas užsakė parašyt šitą blevyzgą :D
Visi neigiami dalykai aprašyti straipsnyje yra kasdieniniam žmogui pliusai. Tikrai tas riebumas ir nuotraukos suvilioja, o kitos problemos... Tokios ir problemos.. Išlepe nuo maisto žmonės atvažiavo į kaimą savo išmonės rodyti. Ačiū už reklamą, daug keliauju motociklų, tad būtinai ketinu apsilankyti Širvintose ir šiame restorane
Bet visiems visur taip blogai pasidarė ! Taigi gaminkit namie .
Tai kad tikriausiai antibijotikų pripisę atvarė po ligos pavalgyti
@Cividiniai skraindžiai Greičiau kanapių
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų