Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Ar katinų raštingų nebūna?
Kažkoks idiotas tas katinas, kuris lietuvius laiko kvailių tauta, kuri net nemoka kiaulienos ant iešmų iškepti.
Katino žiniai: ant iešmo kepta kiauliena tai dar toli gražu nebūtinai ir dažniausiai ne šašlykas. Todėl ne gruzinams ar armėnams aiškinti, kaip kepti lietuvišką kiaulieną. Tam tinka viskas: ir majonezas, ir alus, ir aliejus, ir svogūnas, ir kitos žolės,ir net actas. Lietuviai nuo senovės gamino ir valgė kiaulienos kepsnius ir nekopijavo svetimybių.
REIKIA MOKĖTI PAGAMINTI TAUTIŠKAI, o ne gruziniškai, armėniškai ar kaukazietiškai. Tada viskas bus skanu ir be katino snukio.
Instrukciją tai pavogė iš Chačapuri Bistro. Gėda.
Nebuvau neragavau bet vienas dalykas nustebino - Gruziją ir pavadino Gruzija. Retas atvejis.
O kodėl ta riebi kiaulė nenustėro, nenualpo, neažtvipo žandikaulis?
Metai,ir vėl zmogyste NUSTERO...aš jau pradedu galvoti,kad šių " nusterusiu" straipsnelių autoriui- autorė...kaip NUSTERO,tai taip ir liko...niekaip NEATSTYRA...gal gali kas pagelbėti ??? HELP !!!
Jau geriau buvo uzkalnio apzvalgos nei to katino
riebus kiaule-katinas,kriu-miau
@d Kiauliakatis
Nelabai čia jau super.Buvom su vyru,nes netoli gyvenam.Nieko įspūdingo.
Taip,taip,ir mums Batumyje buvo atsargiai paaiškinta,kad reikia valgyti rankomis.!
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų