Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Aldona, Gediminas,Austė,Aidas
Aldona, Gediminas,Austė,Aidas
Valgėme ir Palangoj ir Šventojoje. Maistas ir aptarnavimas puikus, porcijos didelės.
Katinai išmakalavo lėkštės turinį, tada nufotkino. Atrodo neestetiškai, taigi turi būti ir neskanu? Puolimą matau jau ne pirmą kartą, blogų užeigų pilna, bet ši užkliūna kažkodėl, gal ypač kad volga stovi?
@Įspūdis Esu dirbusi virtuvėje. Ir galiu trumpai parašyti, kaip jaunimas darbuojasi. Be telefono maigymo darbas nevyksta. Todėl jokios maisto ruošimo technologijos kortelės neturi prasmės, nes niekas į jas net nežiūri. Bendras principas - kuo greičiau paruošti, kad galėtų toliau telefone sėdėti. Todėl vietoj mikserio naudojamas blenderis ir t.t., o troškinys ruošiamas viską suverčiant į puodą be jokio eiliškumo...
@Skonis ir kokybė Tas ir yra,kad problema surinkti atsakingus darbuotojus su požiūriu,kad jei jau pasirinkau tokį ar kitokį darbą,tas laikas jau tai nebepriklauso.Atėjęs į darbą privalai dirbti ,o ne telefonuose knaisiotis.Ir čia ne vien virtuvėlėse,tai ir ligoninėse,globos namuose ir tt.Dalis iš telefonų neišlenda.
@Skonis ir kokybė O kitur jaunimas dirba kitaip,senų su patirtim ir mokančių dirbti,juk dabar į darbą nepriima? Tai kam taip užsipulti čia?
@Skonis ir kokybė AŠ irgi turiu patirties,tai pasakysiu daugiau,didieji tinklai restoranų,picų ir panašiai naudoja užšaldytus gaminius ,juos tik atšildo ir šušildo,nes norint pagaminti tuos patiekalus vietohe,reiktų laukti 1-2 valandas,o visi nori greitai,tai ir atneša per 30 minučių,visi patenkinti ir kokybė puiki,o valgo kaip Maximoje sušaldytus pusgaminius,todėl naminis močiučių maisto skonis ir nepatinka.
@Žinau Tas tai tiesa.
@Žinau Skanus maistas visada bus kokybiškas paruoštas. Ir nereikia sakyti, kad naminis maistas turėtų būti neskanus.
Kas kasdien valgo kokybiškai ruoštą maistą, tikrai sugeba atskirti. Jeigu skanu, tai daugumai bus skanu.
Nenormalu per brangu, jai minimalus būtų 1500 tada kitaip, o gal čia maistas be nitritu ekologiškas, viską namie augina, vištas, daržovės, kiauliena aaa
bulvių košę su peiliu ir šakute ėda?
@Koks čia autistas Ar ten bulvių košė? Ten trynta, nesutrinta.
Bet ir žmogaus edimas kaip kiaules
@As Aš irgi galiu penkis cepakus suritinti per kartą, bet jau dabar ugdau valią ir tiek neėdu :) jeigu maistas skanus negali sustoti...
Buvau porą kartų jo restorane Krikštėnų dvare, gal nepataikiau, bet maistas tikrai buvo nekoks - kepsniai guminiai, viskas nedakepta, nedavirta, prėska, visi gryžom alkani, tai daugiau noro tikrai lankytis jo užeigose nėra
@Juta Ar mokėsi Juta mokykloje? Turėtu pradėt vėl nuo pradžių.
Pilnai tikiu,kad ten nieko gero.Daug reklamos,daug liaupsinimo,o rezultatas nulis.Geram restoranui nereikia jokios reklamos.Yta vienas tarp plungės ir vėžaičių.Dažnai važiuojam pro šalį iš klaipėdos.Ten niekada nėra laisvų vietų,nei per krizes ar karantinus.Kada beužsuktum,reikia laukti kol pagamins maistą.Tai ir yra kokybė.O kai rodo per teliką,daug pagyrių.Tai dažniausei didelis š.
Mirus zmonai, vyras parsivede kita pacia. Ta neresi is kailio stengdamasi itikti vyrui, bet tas.... pas velione buvo kitaip, tuo nuvildamas naujaja. Syki gamindama valgi, uzsuko pas kaimyne. Uzsisnekejo ir... parbega namo, maistas prisvilo, o vyras jau duris rakina, nauju pietu nebeparuodi. Prikrove drebanciom rankom ir jau planuoja slandalo pasekmes. Vyras kerta, net ausys raitosi-vo, cia kaip pas velione!!!
Tad kiekvienam savo. Mano biciulis is bet kurios kavines iseina beprotiskai patenkintas maistu. Nesuprasdavau, kol nepakviete pietu pas save.......
Buvome pieš kalėdas. Pirmas ir paskutinis kartas. Maistas labai neskanus. Išgyrė kalėdinį keksą išsinešimui. Niekada tokio sauso ir neskanaus nesu valgiusi. Reikia sugebėti taip neskaniai gaminti.
Ko jus čia pyktinates,po velniu.Neikit i ta,sovietine valgykla ir bankrutuos.O tai kaip bemaitintu,vidtiek eina žmones ir paskui tarpsta tokie balvonai soulydami žema lygi.

Skaitomiausios naujienos




Į viršų