Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Tai ką per gedulingus pietus galima?o pašert
Žąsis ne?
Maistas ir aptarnavimas tikra TRAGEDIJA!!!
norintys priekabiauti visada randa prie
norintys priekabiauti visada randa prie
roms
Tavo palyginimai su vėžiu yra pats durniausias gabalas teksto, kokį teko perskaityt šiemet.
@L Pirmus kelis sakinius skaičiau kelis kartus, bet taip ir nesupratau ką autorius norėjo pasakyti, o dirbu su straipsniais kasdien. Nuolatiniai smuklės „Žarija“ klientai perskaitę šią autoriaus apžvalgą pasijus sergantys 4 stadijos vėžiu??? Čia apie ką -pyp-? Mano smegenys neišneša suprasti. Žodžiu tie klientai akli, be skonio receptorių, jau kokius 5 metus ten lankosi, pietauja ir iki šio straipsnio jiems viskas tiko.. bet dabar, perskaitę straipsnį, jie pasijus lyg sergantys 4 stadijos vėžiu??? Kodėl jie taip turėtų pasijusti jeigu jiems viskas tiko ir tinka? Kažkokia beleberda. Žmogus kritikuoja kavinę dėl prasto maisto, bet rašo straipsnius kaip dvejetukininkas.
Mums vykstat iš Klaipėdos į Panevėžį(tėviškės kraštus)ši maitinimo įstaiga patogi lokacija.Nesilankom dažnai,bet protarpiais ir man keista buvo skaityti tokį pastebėjimą-nesu buvus nuvilta.Kaip tik ir kainos ir kokybės santykiu liekam patenkinti.
Patiekalus sakomės pagal nuotaiką iš meniu,jokių problemų nekyla.
Na čia rašyta apie aptarnavimą,tai galiu parašyti tik tiek,,kaip šauksi-taip atsilieps"mums nekyla jokių problemų.
Jūratė Klaipėda
Hmm.. esu ten užsukusi gal du kartus, taip, tiktai nieko nuostabaus, bet tokios tragedijos kažkaip nekėliau. Nesuprantu autoriaus, užsukote į paprastą kaimo kavinę ir ko ten tikėjotės? Jeigu esate tokie gurmanai, tai ko ten važiavote išvis? Yra LT ne vienas restoranas kuris Jūsų poreikius manau patenkintų. Pvz. Pušų pauksnėje Palangoje ir tt. Yra geras Steak house Rygoje. Aišku už tą sumą kurią išleidote Žarijoje, tokiuose restoranuose net vienas pagrindinis patiekalas neišeis, ten pietūs kainuos šimtais, bet kartais verta. Jei jau tokie poreikiai, manau galite sau tai leisti
Deja, mes jau metai pravažiuojame šią vietelę nesustodami, stojam ir valgome Radviliškio picerijoje Maksimoje, geriau blogiau, bet tikrai ir kainomis ir kokybe, asortimentu neša Žariją.
Gal ne padavėjos kaltos, bet savininkas?
Šaltibarščiai gaminami mažiausiai 20 litrų talpos puode. Ir ne vienai dienai jų užtenka. O kepsnys ( net namuose) ne visada gaunasi toks, kokio norėtumėte. Neaišku, kiek ten darbuojasi virtuvėje žmonių. Viskas brangsta, tai ir kainos kyla.
Dėl skonio nesiginčijama
Dėl skonio nesiginčijama
Išskirtinio skonio patiekalai kainuos keletą kartų brangiau. Nereikėtų tokiose vietose tikėtis kažko ypatingo tiek skonio, tiek pateikimo atžvilgiu. Žmonės sustoja pavalgyti, o ne mėgautis.
@Dėl skonio nesiginčijama
Artistai, teisinate produktų gadintojus, o kainos ne tokios jau mažos, kaip skiestas kefyras ar pašildytas Maksimos kepsnys už eurą.

Skaitomiausios naujienos




Į viršų