Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Man tu ekstravagantisku kiausiniu, nusidazom svogunu lukstais, ir grazu ir ekologiska, nebaisu ir valgyt...
@Nereikia
Ne vien valgyti svarbu,reikia ir stalą papuošti ,tuo pačiu ir papročius prisiminti
Gal jūs geriau žiurėkit į Lietuviškas tradicijas marginti raštais su karštu vašku nuo seno, nes jei taip toliau su tais visokiais moderniais dažymo būdais visi tokie seni papročiai išnyks kaip ir užmiršime raštingumą ir kitus tautiškus būtinus dalykus. Atsigrežkime į save o ne žiūrėkime į kitus kaip kitos šalys margina.
@Stasia
Taip Stase,pritariu. Taciau vasku,ne kiekviena sugebetu piesti. Paprastas budas apvynioti svogunu lukstais,daug idomiau gaunasi,nei dekupaziniai ar skutimosi putomis marginti.
REKLAMA
REKLAMA
Absoliutus neblėstantis Velykų topas: marmuriniai kiaušiniai sužavės visą šeimyną