„Žodžiu „Samčio užrašai“ neišradinės jokių mandrybių ir toliau varys per gyvenimą su paprastais receptais.
Šiandien gaminau mišrainę.
Ką atradau gamindama šią mišrainę? Ogi greitą būdą paruošti morkas.
Morkas supjausčiau mažais kubeliais ir 5 min. viriau. Gavosi traškios, bet minkštos. Labai rekomenduoju ir jums taip pabandyti.
Receptą rašau taip, kokiomis proporcijomis aš dėjau viską, jūs galite kažko daugiau, kažko mažiau dėti“, – rašo Odeta.
Ingredientai:
- 1 rūkytas kiaulės liežuvis (pas mane jis toks vidurinio dydžio);
- 1 ilgavaisis agurkas;
- 2 morkos;
- 4 virti kiaušiniai;
- 4 šaukštai konservuotų kukurūzų;
- 3 šaukštai majonezo;
- druskos ir pipirų pagal skonį.
Morkas išverdame ir supjaustome kubeliais arba darykite kaip rašiau aukščiau.
Agurką ir liežuvį supjaustykite nedideliais kubeliais.
Kiaušinius išvirkite, nulupkite ir supjaustykite kūbeliais.
Į dubenį sudėkite visus ingredientus, dėkite majonezo, druskos ir pipirų. Išmaišykite.
Skanaus!











































































































































































































































































































