žuvies
Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „žuvies“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „žuvies“.
Atrado superinę mišrainę Velykoms: skonis nepakartojamas
„Šį kartą aprašysiu paprastą, greitai paruošiamą ir skanią mišrainę. O kadangi ją galima sumaišyti ir su majonezu, ir su aliejumi tai abu variantus – jau aprašiau. Matote, kaip greitai. Ji taip greitai ir ruošiama“, – rašo tinklaraščio „Gera virtuvė“ autorė Dalia.
Jums reikės:
karšto rūkymo žuvies (man skaniausia su ešeriu, bet nieko ir su jūros lydeka),
1 svogūno galvutė,
1 obuolys,
konservuotų žirnelių,
5 pipirų mišinio,
svogūno laiškų, krapų,
aliejaus arba majonezo.
Atskleidė geras daržo trąšas: išbandykite šiemet
Jei svajojate apie gausų derlių, turite užtikrinti dirvos derlingumą. Geras dirvožemis bus gausus organinių medžiagų, reikalingų augalų augimui ir vaisių brandinimui. Tam, kad užtikrintumėte tokį dirvožemį savo augalams, jums reikalingos trąšos.
Organinės trąšos nėra greitai pasisavinamos, todėl veikia ilgiau. Tokioms trąšoms patekus į dirvožemį, pirmiausia mikroorganizmai jas turi suskaidyti į paprastus, augalams lengvai įsisavinamus junginius.
Šie kotletukai per Kūčias sužavės visus: užsirašykite receptą
„Geriausi jie būna paruošti iš šviežios žuvies (karpio, ešerio, lydekos, karpio), bet jiems – tinka ir šaldyta menkė ar jūros lydeka. Tik atkreipkite dėmesį, kad kotletukams reikia 400 gramų jau atšildytos žuvies“, – sako tinklaraščio „Mukatanas“ autorė.
Žiemą rinkitės šiuos produktus: jūsų organizmas padėkos
Orams tampant vis žvarbesniems norisi sotaus, šildančio, daugiau kalorijų turinčio maisto. Vis tik, mitybos specialistų teigimu, tam, kad išliktume žvalūs ir sveiki, pagrindinių mitybos principų pamiršti nereikėtų ir žiemą.
Vaida Budrienė, prekybos tinklo „Iki“ komunikacijos vadovė, sako, kad žiemą populiariausios išlieka tradicinės lietuviškos daržovės, be to, išauga smulkintos mėsos pardavimai.
Sultingi ir minkšti žuvies kotletukai: tiks ir pietums, ir Kūčių stalui
„Geriausi jie būna paruošti iš šviežios žuvies (karpio, ešerio, lydekos, karpio), bet jiems – tinka ir šaldyta menkė ar jūros lydeka. Tik atkreipkite dėmesį, kad kotletukams reikia 400 gramų jau atšildytos žuvies“, – sako tinklaraščio „Mukatanas“ autorė.
Docentė prakalbo apie kalėdinius žuvies patiekalus: šiuos dalykus žinoti verta
Artėjant didžiosioms žiemos šventėms vis dažniau pagalvojame kokią žuvį geriausia naudoti šventiniams patiekalams ruošti. O jie gali būti patys įvairiausi – nuo termiškai neapdorotos sūdytos silkės ar lašišos iki pyragų su žuvimi, ar įdarytų lydekų.
Tai, kad vartoti daugiau žuvies yra rekomenduojama, nieko nebestebina, o ir Jungtinių Tautų Maisto ir žemės ūkio organizacijos (angl.
TOP3 imuniteto stiprinimo priemonės: lietuviai jas šluoja masiškai
Žiemos pradžia ir pandemija vis daugiau žmonių paskatina papildomai susirūpinti savo imuninės sistemos palaikymu. Vaistininkai sako, kad tam klientai dažniausiai renkasi vitaminą C, D ir žuvų taukus.
„Eurovaistinės“ vaistininkė Jovita Juodsnukytė sako, kad šiuo metu visiems aktualiausia vitaminai imunitetui, atminčiai bei akims stiprinti klientai dabar skiria mažiau dėmesio. Imunitetui palaikyti dažniausiai renkamasi vitaminas C, D ir žuvų taukai.
Tragiškas tauragiškio likimas: paskelbęs apie verslo uždarymą netrukus mirė
Dar sekmadienį feisbuke „Žuvies krautuvėles“, įsikūrusios Gedimino gatvėje, savininkas Giedrius Zaborskis pasidalino jautria žinute, jog verslas nebeišsilaiko. Šiandien redakciją pasiekė skaudi žinia – jau kitą dieną vyras žuvo tragiškoje avarijoje.
Kaip praneša policija, kelyje Šilutė-Rusnė, apie 15.51 val., vairuotojas, nesuvaldęs automobilio, nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į pakelės medį. Eismo įvykio metu vyras žuvo.
Gardūs žuvies kotletukai pagal Jurgitą: tiks ir pietums, ir užkandžiui
Vasarą galima pasimėgauti šviežia žuvimi. Jos turite namuose, tačiau nesugalvojate ką gaminti? Tuomet siūlome jums išbandyti šiuos žuvies kotletukus.
Reikės: 2 vnt. žuvies file; 2 kiaušinių; pusės didelės cukinijos; 2 v.š. džiūvėsėlių; 3 v.š. manų kruopų; 1 morkos; 1 svogūno; 2 skiltelių česnako; svogūnų laiškų, krapų ar kt. žalumynų; druskos; pipirų.
Cukiniją sutarkuojame burokine tarka, pabarstome druskos ir paliekame 10 min., kad išsiskirtų sultys. Žuvį supjaustome labai smulkiai.
Niekas nenorėtų tokios rytinės staigmenos: chuliganai „pasirūpino“ pasipūtėlio automobiliu
Realybės šou gali tapti tramplinu į pramogų pasaulį. Visgi ne visiems tokių projektų dalyviams pavyksta išgarsėti. Galbūt todėl viename angliškame realybės šou pasirodęs Grantas Coulsonas (25) po savo pasirodymo televizijoje sulaukė ne plojimų, o nemalonių reakcijų. „Super Shore“ pasirodęs vaikinas buvo pakviestas į televizijos pokalbių laidą.
REKLAMA
REKLAMA
Kaimiško dūmo gaminiai neišnyks
Žydrūnė Jankauskienė Viešumoje pasirodžius informacijai apie tai, kad Briuselis šiemet uždraus rūkytus mėsos gaminius, veterinarijos specialistai suskato visuomenei paaiškinti situaciją. Specialistų paaiškinimo prireikė ir mėsos pramone besiverčiantiems ūkininkams. Pasirodo, nuo rugsėjo įsigaliosiančios taisyklės bus taikomos ne tik mėsos, bet ir kitų rūšių gaminiams. UAB „Stragutės mėsa“ generalinis direktorius patikino, kad įmonės produkcijos gamybai naujieji reikalavimai įtakos neturės.