veganiški

Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „veganiški“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „veganiški“.

Pavydėtinos figūros lietuvaitė atskleidė tobulą varškėčių receptą: rekomenduoja išbandyti

Sveikos mitybos entuziastai visame pasaulyje vis dažniau pasuka augalinės mitybos keliu, ji sparčiai populiarėja ir Lietuvoje. ,,Vasarą veganiškai maitintis yra kur kas lengviau ir smagiau, nes įvairiausių šviežių produktų apstu – tiek parduotuvėse, tiek darže, tiek miške“, – teigia kultūristė Deimantė Šiaulytė, veganiškai besimaitinanti jau penkerius metus. Sportininkė dalijasi savo istorija ir patarimais pradedantiesiems veganams.
2022-07-13

Šie keksiukai sužavės visą šeimą: nustebsite, iš ko jie pagaminti

Augaliniai produktai – neatsiejama visavertės mitybos dalis. O ar pasiryžtumėte bent kartą per savaitę išmėginti naujus augalinius patiekalus? Kartu su organizacija „Gyvi gali“ ir  projektu „Nori gali“ padėsime Jums į savo racioną įtraukti daugiau vaisių, daržovių, kruopų, ankštinių produktų. Jūsų dėmesiui – veganiškas šios savaitės patiekalas. Šie veganiški šokoladiniai keksiukai yra tikras šokoladinis tobulumas – drėgni, minkšti ir turtingi skoniu.
2022-07-11

Atskleidė patikrintą vaflių receptą: išeina purūs ir labai skanūs

Augaliniai produktai – neatsiejama visavertės mitybos dalis. O ar pasiryžtumėte bent kartą per savaitę išmėginti naujus augalinius patiekalus? Kartu su organizacija „Gyvi gali“ ir projektu „Nori gali“ padėsime Jums į savo racioną įtraukti daugiau vaisių, daržovių, kruopų, ankštinių produktų. Jūsų dėmesiui – veganiškas šios savaitės patiekalas. Cukinija plius grikių miltai ir gaunam nuostabius, purius, minkštus vaflius be gliuteno.
2022-01-24

Iš Londono į Kauną sugrįžusi Julija – tikra tortų fėja: kitiems juos gaila ir valgyti

Londone kulinarijos mokslus baigusi ir į Lietuvą gyventi grįžusi Julija Labanauskaitė (24) – veganiškos virtuvės atstovė. Mergina gaminti pradėjo dar vaikystėje, o šiandien jos desertai ne tik išskirtine išvaizda, bet ir skoniu žavi vis daugiau žmonių.
2021-01-10

Vilnietės kepami tortai atima žadą: išsiskiria ne tik vaizdu, bet ir skoniu

Maskarponės sūrio, karamelinis su riešutais, gaivaus skonio jogurtinis – tortų pasirinkimas yra milžiniškas ir daugelis be jų neįsivaizduoja įvairių švenčių. Dažnai seilės tįsta ne tik nuo skonių įvairovės, bet ir nuo torto išvaizdos. Būtent tai nutinka žvelgiant ir į Vilniuje gyvenančios 29-erių Justinos Šilinikaitės-Adomaitienės gaminius. Jie išsiskiria ne tik estetiniu vaizdu, bet ir tuo, kad yra veganiški. „Eksperimentuoti virtuvėje pradėjau būdama 14-likos metų.
2020-07-12
Į viršų