valgymo
Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „valgymo“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „valgymo“.
Įveikite naktinio valgymo sindromą: padės šie patarimai
Ar lengvai prisipažinsite, kad nepaliaujate vakarais užkandžiauti? Tą daro dauguma iš mūsų – grįžę namo po darbo valandų nepaleidžiame kąsnio iš rankų.
Visą gyvenimą mėsainį valgėte neteisingai: šį triuką naudoja visi žinovai
Tikriausiai daugelis nė neįsivaizduoja, kad visą gyvenimą mėsainius valgo neteisingai. Bet nesijaudinkite – ekspertas pagaliau atskleidė, kaip teisingai rankose laikyti mėsainį, rašoma dailystar.co.uk.
Gali pasirodyti, kad nieko sudėtingo suvalgyti visą mėsainį su jautiena, sūriu, pomidorais ir visais kitais pagardais, neišbarstant nė trupučio jo turinio. Tačiau jei bandelė labai minkšta, o įdaras liejasi per kraštus, ši užduotis nebeatrodo tokia lengva.
Kaip valgote bulvytes su kečupu? Nustebsite, ką tai atskleis
Mūsų valgymo įpročiai neretai gali išduoti ir mūsų asmenybės bruožus. Pavyzdžiui, net ir tai, kaip jūs valgote bulvytes su kečupu, gali atskleisti jūsų charakterį, rašo delish.com. Įdėmiai pažvelkite į paveikslėlį ir atsakykite: kuriuo būdu valgote bulvytes su kečupu? Atsakymai Jeigu bulvytes valgote A būdu, tuomet tai išduoda, kad esate iš tiesų kūrybinga asmenybė. Pagrindinė jūsų gyvenimo stichija yra menas, jį įžvelgiate visur, kur tik įmanoma.
Kaip keitėsi lietuvių valgymo įpročiai per 25 metus?
Keičiantis kartoms, keičiasi ir skonis. Dar neseniai retas lietuvis atpažindavo jalapeną ar karį, o šiandien mėgaujasi triufeliais ir ančiuviais, o šalia mėsos su bulvėmis prisimena ir „kažką vegetariško“. Kulinarijos specialistų teigimu, su Nepriklausomybės atkūrimu į Lietuvą plūstelėjo naujų skonių, prieskonių ir mitybos įpročių banga. Lietuviai galėjo laisviau keliauti, susipažino su kitų kultūrų virtuve ir perėmė geriausias jų tradicijas, tapo drąsesni eksperimentuodami su maistu.