su robertu lengviau
Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „su robertu lengviau“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „su robertu lengviau“.
Šie užkandukai sužavės visą šeimą: nuo stalo dings akimirksniu
Į TV3 eterį sugrįžęs legendinis šefas Robertas Ščesnavičius kiekvieną sekmadienį, 10:30 val., kviečia žiūrovus pamatyti gardžiausius receptus laidoje „Su Robertu lengviau“.
Pirmojoje Roberto pagaminto patiekalo paragavę žmonės bandys atspėti, iš kokių ingredientų jis susideda.
O antrosios rubrikos metu Robertas žiūrovus supažindins su patiekalais, tinkančiais karštoms vasaros dienoms.
Šefas Robertas pasidalino paprastu kugelio receptu: skanauti panorės visi
Atėjus rudeniui virtuvės šefas Robertas Ščesnavičius pasidalino populiaraus lietuviško patiekalo – bulvių plokštainio – receptu. Tiesa, TV3 laidoje „Su Robertu lengviau“ šefas atskleidė, kad griežtai atsisako šį patiekalą vadinti tokiu vardu ir renkasi tradicinį „kugelio“ pavadinimą. R. Ščesnavičiaus kugelio receptas nustebins savo paprastumu, o paskanauti šio patiekalo norės tiek maži, tiek dideli.
Kugeliui reikės:
250 g kiaulienos išpjovos
300 g tarpšonkaulinės mėsos
2 vnt.
Kulinaras Robertas atskleidė savo paslaptį: Kijevo kotletas kaip restorane – misija įmanoma
Jau šį sekmadienį TV3 žiūrovai išvys paskutinę vasaros sezono laidą „Su Robertu lengviau“. Ji bus kaip niekad šventiška – žinomas kulinaras Robertas Ščesnavičius atskleis ypatingai skanių mini mėsainių receptą, o jo sūnus Tomas parodys, kaip pasigaminti ožkų sūriu ir pistacijomis įdarytą kiaulieną. Na, o laidą vainikuos ypatingas receptas – Kijevo kotletas!
Jei galvojate, kad tokį kotletą pagaminti gali tik profesionalai, legendinis šefas įrodys, kad iš tiesų yra priešingai.
Šefas Robertas siūlo išbandyti kitokį krevečių ruošimo būdą: vienas, du ir yra
Į TV3 eterį sugrįžęs legendinis šefas Robertas Ščesnavičius kiekvieną sekmadienį, 10:30 val., kviečia žiūrovus pamatyti gardžiausius receptus laidoje „Su Robertu lengviau“.
Kas kartą žiūrovai išvys dvi laidos rubrikas – „Kulinarinį detektyvą“ bei „Vasaros hitą“.
Pirmojoje Roberto pagaminto patiekalo paragavę žmonės bandys atspėti, iš kokių ingredientų jis susideda. Šįkart virtuvės šefas gamino krevetes pataluose.
Dvigubai ilgesnėje „Su Robertu lengviau“ laidoje – tėvo ir sūnaus duetas: Tomas žinomą kulinarą mokys savo paslapčių
Žinomas virtuvės šefas Robertas Ščesnavičius neslepia – tam, kad taptų profesionalu, kulinarijos paslapčių mokėsi net 50 metų! Tą išgirdęs jo sūnus Tomas Ščesnavičius, taip pat pasekęs tėvo pėdomis, šypsosis – nors pats šio meno mokosi tik 13 metų, jis įsitikinęs, kad savo gudrybėmis jau galėtų dalintis ir su Robertu! Būtent tokia šeimyniška bus šio sekmadienio TV3 laida „Su Robertu lengviau“, kurioje išvysime žavų tėvo ir sūnaus duetą.
Šefas Robertas rekomenduoja išbandyti šiuos užkandukus: tokių dar neragavote
Į TV3 eterį sugrįžęs legendinis šefas Robertas Ščesnavičius kiekvieną sekmadienį, 10:30 val., kviečia žiūrovus pamatyti gardžiausius receptus laidoje „Su Robertu lengviau“.
Kas kartą žiūrovai išvys dvi laidos rubrikas – „Kulinarinį detektyvą“ bei „Vasaros hitą“.
Pirmojoje Roberto pagaminto patiekalo paragavę žmonės bandys atspėti, iš kokių ingredientų jis susideda. Šįkart virtuvės šefas gamino užkandukus su bananais, kelių rūšių sūriu ir vytintu tunu.
Petras ir Liveta Kazlauskai nustebino kulinarą Robertą: tokios staigmenos nesitikėjo
Šio sekmadienio TV3 laida „Su Robertu lengviau“ bus kaip niekad nuotaikinga. Kulinaras Robertas Ščesnavičius ne tik atskleis žiūrovams, ką ispanai mėgsta taip pat, kaip lietuviai kugelį, bet ir pakvies paragauti neatsivalgomų užkandukų su paslaptingais ingredientais. O įdomiausia, kad šioje laidoje ypatingos staigmenos sulauks ir pats Robertas!
Kaip įprasta, Robertas pristatys du pirštus apsilaižyti verčiančius patiekalus.
Kulinaras Robertas kviečia į žuvies fiestą: taip tuno dar nevalgėte
Vasara – pats geriausias laikas mėgautis įvairiausiais žuvies patiekalais. O jei pasinaudosite žinomo kulinaro Roberto Ščesnavičiaus patarimais, tuomet paskutinį šiltojo sezono mėnesį savo virtuvėje patirsite ir dar daugiau malonių atradimų. Būtent tokiems žinomas vyras pakvies jau šį sekmadienio rytą, TV3 laidoje „Su Robertu lengviau“.
Daugelis sutiktų, kad sodriausiu skoniu ir naudingomis savybėmis yra apdovanota žuvų karaliene vadinama lašiša.
Šie užkandukai su jautiena sužavės visus: tirps burnoje
Į TV3 eterį sugrįžęs legendinis šefas Robertas Ščesnavičius kiekvieną sekmadienį, 10:30 val., kviečia žiūrovus pamatyti gardžiausius receptus laidoje „Su Robertu lengviau“.
Kas kartą žiūrovai išvys dvi laidos rubrikas – „Kulinarinį detektyvą“ bei „Vasaros hitą“.
Pirmojoje Roberto pagaminto patiekalo paragavę žmonės bandys atspėti, iš kokių ingredientų jis susideda. Šįkart šefas pagamino jautienos tartarą ir kepintą duonelę.
Kulinaro Roberto studijoje apsilankiusi aktorė Inga Norkutė: „Esu viena, bet ne vieniša“
Šį sekmadienį Roberto Ščesnavičiaus virtuvėje karaliaus jautiena – nuo slaptu ingredientu gardinto tartaro iki egzotiškų salotų. Pastarosios ypatingą įspūdį paliks žinomai aktorei Ingai Norkutei, kuri, apsilankiusi TV3 laidoje „Su Robertu lengviau“, prabils ir apie asmeninį savo gyvenimą.
„Kulinarinio detektyvo“ rubrikoje Robertas gamins ypač gardžius užkandukus, kuriems naudos žalią jautieną.
REKLAMA
REKLAMA
Šefas Robertas dalinasi vasaros hitu: tikras sakartveliškas šašlykas
Jei nusibodo gaminti tuos pačius šašlykus kiekvienais metais ir norisi šeimą bei draugus nustebinti? Šis receptas būtent jums. Šefas Robertas Ščesnavičius ir svečias iš Sakartvelo laidoje „Su Robertu lengviau“ dalinasi, kaip pasigaminti gardžiuosius Sakartvelo šašlykus, nuo kurių apsilaižysite pirštus.
Šašlykams reikės:
1 kg kiaulienos nugarinės išpjovos;
Pipirų pagal skonį;
Druskos pagal skonį;
Sausos adžikos pagal skonį;
20 ml granatų sirupo;
20 ml alyvuogių aliejaus.
Kulinaro Roberto virtuvėje – jūros dvelksmas: makaronai, kurie leis pajausti atostogų skonį
Vasara jums – pats darbymetis ir dar nebuvote prie jūros? Nieko tokio! Jau šį sekmadienį TV3 laidoje „Su Robertu lengviau“ išvysite net du receptus, kurie padės pajusti taip trokštamą jūros dvelksmą. O svarbiausia, kad visa tai savo virtuvėje sukursite vos iš pirmo karto – būtent taip tikina kulinaras Robertas Ščesnavičius.
Šie įdaryti jelapenai nustebins draugus: nepaliks abejingų
Į TV3 eterį sugrįžęs legendinis šefas Robertas Ščesnavičius kiekvieną sekmadienį, 10:30 val., kviečia žiūrovus pamatyti gardžiausius receptus laidoje „Su Robertu lengviau“.
Kas kartą žiūrovai išvys dvi laidos rubrikas – „Kulinarinį detektyvą“ bei „Vasaros hitą“.
Pirmojoje Roberto pagaminto patiekalo paragavę žmonės bandys atspėti, iš kokių ingredientų jis susideda. Šįkart šefas pagamino įdarytus jelapenus.
Atlikėjo iš Sakartvelo ruoštas šašlykas nepalieka abejingų: atskleidė vieną paslaptį
Vasara Lietuvoje neatskiriama nuo šašlykų – su tuo, matyt, sutiktų kiekvienas. Tačiau kaip juos paruošti taip, kad nustebintumėte ne tik save, bet ir visus ragaujančius? Profesionalus virtuvės šefas Robertas Ščesnavičius tikrai žino, kaip tą padaryti! Jau šį sekmadienio rytą į TV3 laidą „Su Robertu lengviau“ jis pakvies ypatingą svečią, kuris atskleis, kaip pasigaminti Sakartvelo skonio kupinus šašlykus.
Grupės „Lietuvaičiai“ narys atskleidė, kas koncertuose jį veda iš proto: skirta vienai klausytojų grupei
TV3 kulinarinėje laidoje „Su Robertu lengviau“ prie gardžių patiekalų netrūksta ir įdomiausių pokalbių. Į svečius pas šefą Robertą Ščesnavičių atvykęs muzikinės grupės „Lietuvaičiai“ narys Benas Mišeika atskleidė, kokie žiūrovai per koncertus dažniausiai nejaučia ribų.
Kulinarui R. Ščesnavičiui dainininko užklausus apie kuriozus per koncertus, šis paminėjo ir gerbėjas moteris.
„Matau, kad merginoms labai patinkate“, – nusijuokė šefas.
„Nežinau, reikėtų merginų paklausti.
Šefas Robertas rekomenduoja: šios vieno kąsnio užkandėlės nepaliks abejingų
Į TV3 eterį sugrįžęs legendinis šefas Robertas Ščesnavičius kiekvieną sekmadienį, 10:30 val., kviečia žiūrovus pamatyti gardžiausius receptus laidoje „Su Robertu lengviau“.
Kas kartą žiūrovai išvys dvi laidos rubrikas – „Kulinarinio detektyvo“ bei „Vasaros hito“.
Pirmojoje Roberto pagaminto patiekalo paragavę žmonės bandys atspėti, iš kokių ingredientų jis susideda.
Antrosios rubrikos metu Robertas žiūrovus supažindins su patiekalais, tinkančiais karštoms vasaros dienoms.
Ši svogūnų tarta nepaliks abejingų: kviečia išmėginti
Į TV3 eterį sugrįžęs legendinis šefas Robertas Ščesnavičius kiekvieną sekmadienį, 10:30 val., kviečia žiūrovus pamatyti gardžiausius receptus laidoje „Su Robertu lengviau“.
Kas kartą žiūrovai išvys dvi laidos rubrikas – „Kulinarinio detektyvo“ bei „Vasaros hito“.
Pirmojoje Roberto pagaminto patiekalo paragavę žmonės bandys atspėti, iš kokių ingredientų jis susideda. Šįkart šefas pagamino gardžią svogūnų tartą.
Pabodo šaltibarščiai? Žinomas kulinaras atskleidė sriubą, kuri lengvai juos pakeis
Jau šį sekmadienį prie TV3 ekranų ir vėl susiburs legendinio kulinaro Roberto Ščesnavičiaus gerbėjai. Kuo šį kartą žiūrovus pasiruošęs nustebinti Robertas? Žiūrovų laukia ne tik linksma ir gardi „Kulinarinio detektyvo“ užduotis, bet ir tikru „Vasaros hitu“ tapsianti sriuba, galinti konkuruoti net ir su visų lietuvių mylimais šaltibarščiais.