purūs varškėčiai
Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „purūs varškėčiai“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „purūs varškėčiai“.
Purūs kepti varškėčiai pagal Ritą: skonis nukels į vaikystę
„Purūs ir minkštučiai varškėčiai, puikiai tinka valgyti su šviežiomis ar trintomis uogomis, džemais, jogurtu ar grietine. Patiekalas, kuris visada ima viršų“, – rašo tinklaraščio „Ritos receptai“ autorė.
Reikės: 2 x 180 g varškės 9%; 2 kiaušiniai; 6 v.š. miltų; 1 v.š. cukraus; žiupsnis druskos; 1 a.š. kepimo miltelių; aliejaus kepimui.
Varškėčių receptas
Varškę sutriname su kiaušiniais ir cukrumi. Dedame druskos. Dedame miltus, kepimo miltelius ir išminkome. Tešla turi lipti prie rankų.
Receptas. Purūs varškėčiai
Pagal šį receptą pagaminti varškėčiai gaunasi purūs ir, be abejo, labai skanūs. Miltų kiekis tešloje priklauso nuo naudojamos varškės drėgnumo, jei varškė labai drėgna, tuomet reikės daugiau miltų. Mano varškė buvo pakankamai sausa. Kuo storiau iškočiosite tešlą, tuo storesni bus blyneliai, bet iškočioti 1-1,5 cm storio tešlą yra gana optimalus variantas. Varškėčius galite pasiruošti iš vakaro, laikyti šaldytuve ir kepti sekančią dieną. Receptas iš mano blogo: www.lithuanianintheusa.