kepta vištiena
Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „kepta vištiena“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „kepta vištiena“.
Šefas Robertas Ščesnavičius rekomenduoja: užkandukai su kepta vištiena ir dviejų rūšių sūriu
Į TV3 eterį sugrįžo legendinis šefas Robertas Ščesnavičius ir kiekvieną sekmadienį kviečia pamatyti gardžiausius receptus laidoje „Lengviau su Robertu“.
Kas kartą žiūrovai išvys dvi laidos rubrikas – „Kulinarinio detektyvo“ bei „Vasaros hito“.
Pirmojoje Roberto pagaminto patiekalo paragavę žmonės bandys atspėti, iš kokių ingredientų jis susideda.
Receptas. Traški vištiena su sezamais
INGREDIENTAI: 2 vienetai vištiena (filė) 1 žiupsnelis prieskonių (vištienai) 2 valgomieji šaukštai krakmolo 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų 2 valgomieji šaukštai medaus 3 valgomieji šaukštai sojos padažo 3 valgomieji šaukštai aliejaus Paruošimo laikas: Apie 45 min. Porcijų skaičius: 4 PARUOŠIMO BŪDAS: Vištieną supjaustome nedideliais gabaliukais. Į polietileno maišelį sudedame miltus bei krakmolą, tada - vištieną.
Receptas. Vištiena ant iešmo
INGREDIENTAI: 2 vienetai vištos filė 300 mililitrų pomidorų sulčių 2 vienetai svogūnų Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val. Porcijų skaičius: 2 PARUOŠIMO BŪDAS: Vištienos filė supjaustyti norimo dydžio gabaliukais. Įtrinti smulkintais svogūnais. Užpilti pomidorų sultimis. Marinuoti per naktį. Kepti sumovus ant iešmo, virš įkaitusių anglių. Prieš kepant nurinkti svogūnus.