i. juciūtė
Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „i. juciūtė“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „i. juciūtė“.
Vakarėlis Kauno restobaro terasoje sudomino garsenybes – grožėjosi Rotušės aikšte
Penkerius metus gyvuojantis Kauno restobaras „Salonas“ surengė vasaros vakarėlį. Kviestiniai svečiai grožėjosi atsiveriančiu nuostabiu vaizdu į Rotušės aikštę, senamiesčio dvasia ir gaivinančiais gėrimais.
Vakarėlis vyko erdvioje restobaro terasoje, iš kurios atsiveria vaizdas į Rotušės aikštę. Pasidžiaugti puikiu vakaru atvyko ir būrys žinomų veidų. Svečiai mėgavosi šventės gėrimais –proseku bei „Spritz“ kokteiliais.
Retai viešumoje matoma Karaliūnaitė pasirodė renginyje: prakalbo apie pokyčius
Antradienio vakarą Kaune rinkosi būrys Lietuvos įžymybių. Savanorių prospekte įsikūrusi plaukų priauginimo kompanija „Elitera“ į šventę susirinkusius svečius pakvietė ne tik dar dažais kvepiančią naują grožio studiją, bet ir pristatė naujausias plaukų priauginimo tendencijas.
Šventės šeimininkė Gintarė Eimantaitė pasidžiaugė, kad prieš šešerius metus įsikūrusi grožio studija užsitarnavo gerą vardą ne tik tarp klienčių, bet ir tarp plaukų priauginimo meistrų, rašoma spaudos pranešime.
TV laidų vedėja Juciūtė atskleidė, kokią grožio procedūrą yra išbandžiusi: ne visos moterys yra apdovanotos tuo
Tradicinės virtuvės puoselėtoja, šefė, TV3 kulinarinės laidos „Virtuvės istorijos“ vedėja ir dviejų dukrų mama Ilona Juciūtė-Čibirkienė pasakoja, jog bėgant metams tenka vis daugiau dėmesio ir pastangų skirti išvaizdai, norint išlikti žaviai ir jaunatviškai. Ilgai gyvenusi pagal savo įsitikinimą „arba atrodai, kaip nori, arba valgai, ką nori“, šį kartą moteris prabyla apie grožio procedūras, kurios ne tik akivaizdžiai atjaunina, bet ir padeda sutaupyti laiko rytais.
Stasiulytė rėžė vyrams be pasigailėjimo: svarbiausia ne dydis, o meistriškumas
Šiandienos pasaulyje tampa vis sunkiau apibrėžti „vyriškumo“ sąvoka – vieniems atrodo, kad skirstyti žmogaus savybes pagal lytį yra netoliaregiška. Kiti – priešingai, teigia, jog tradiciniai vyrų ir moterų skirtumai buvo, yra ir visada bus.
Žinomi kauniečiai Užgavėnes šventė be blynų: paaiškino, kodėl rinkosi kitą patiekalą
Antradienio vakarą žinomi Kauno pramogų ir verslo pasaulio atstovai rinkosi į laikinosios sostinės širdyje įsikūrusį restoraną „Antis rūsy“, kur jų laukė išskirtinis ir netikėtas Užgavėnių renginys. Pasimėgauti gardžiais patiekalais bei išvaryti žiemą iš kiemo juos sukvietė populiarinti brandintos jautienos vartojimą Lietuvoje užsibrėžusios „Lietuviškos jautienos“ komanda, kurie ne tik supažindinimo svečius su jautienos brandinimo būdais, bet ir surengė tikrų kulinarinių šedevrų degustaciją.
Su dukrele pasirodžiusi Stumbrienė išsiskyrė iš minios: raudona spalva traukė akis
Ketvirtadienio vidurdienį žinomi Lietuvos pramogų ir verslo pasaulio atstovai rinkosi sostinės restorane „Šventaragio sodas“, kur jų laukė neeiliniai vėlyvieji pusryčiai. Gardžiai pavalgyti bei maloniai pabendrauti juos subūrė visame pasaulyje puikiai žinomas prieskonių prekės ženklas „Vegeta“, pristatęs naująją savo produktų liniją „Vegeta Natur“, rašoma pranešime spaudai.
Viktorija Šaulytė atskleidė, ar mylimasis pavydi jai draugystės su Joringiu Šatu
Šio šeštadienio rytą televizijos žiūrovų pamiltos laidos „Virtuvės istorijos“ studijoje skambės juokas – azartiškoje kulinarinėje dvikovoje susikaus du artimi draugai, „ŠaŠa“ stilistų duetas Viktorija Šaulytė ir Joringis Šatas. O užduotis nuspręsti, kuris stiliaus guru gamina geriau, atiteks jų gerai draugei, jaunajai dainininkei Paulai Valentaitei.
G. Šapiro-Bilo apie netikėtą filmavimą: „Tai buvo didžiulė adrenalino dozė“
Naujosios TV3 kulinarinių kelionių laidos „Maisto kelias“ ekspedicija tęsiasi. Jau rytoj žiūrovų laukia kelionė po Alytaus apskritį – miškingiausią Lietuvos regioną, išsiskiriantį savo unikaliomis tradicijomis, uogų ir grybų gausiais miškais bei išskirtiniu kulinariniu paveldu. Nuotaikingosios laidos vedėjų trijulės Alytaus apskrityje laukia ne tik nauji skoniai, bet ir kvapą gniaužiantys ekstremalūs pojūčiai.
Laidos „Virtuvės istorijos“ vedėja meilę kulinarijai atrado po svarbaus įvykio: „Įgyvendinau išsvajotą idėją“
Charizmatiška, energinga, visuomet besišypsanti ir pozityvi – tokia kiekvieną šeštadienio rytą su televizijos žiūrovais sveikinasi kulinarinės TV3 laidos „Virtuvės istorijos“ vedėja, šefė Ilona Juciūtė - Čibirkienė. Maisto tinklaraščių „Skanus gyvenimas“ ir „Maisto klubas“ kūrėja neseniai pristatė savo pirmąją receptų knygą, kurioje, įkvėpta valstybės nepriklausomybės atkūrimo šimtmečio, sudėjo visus mylimiausius lietuviškos virtuvės patiekalų receptus ir prikėlė juos naujam gyvenimui.
Vaida Skaisgirė atskleidė, kaip išlaikyti kūno formas saldumynų mėgėjams
Šį šeštadienį TV3 televizijos kulinarinė laida „Virtuvės istorijos“ eteryje pasirodys kiek atsinaujinusi. Kūrybinę komandą papildė nauja narė – profesionali virtuvės šefė Ilona Juciūtė. Lietuvišką virtuvę itin mėgstanti kulinarė šįkart savo gebėjimais bandys nustebinti neįprastą viešnią – pačią laidos prodiuserę Vaidą Skaisgirę, kuri atvažiavusi į vienos iš savo laidų filmavimą pati netikėtai sulaukė staigmenos iš kolegų ir draugų ir tapo laidos heroje. Jau šį šeštadienį, 9 val.
REKLAMA
REKLAMA
Karštai vasaros dienai: gaivinantis naminis limonadas
Vienas geriausių būdų atsigaivinti karštą dieną – šaltas gėrimas. Tačiau dar geriau, kai jis yra gausus vitaminų, tuomet atgaiva kūnui ir energijos užtaisas dar didesnis. Tinklaraščio „Maisto klubas“ autorė Ilona Juciūtė sako, kad daug geresnis nei pirktinis yra namuose pasigamintas limonadas, kurį paruošti nesudėtinga, tereikia turėti keletą ingredientų ir žinoti specialių triukų. „Limonadams atvėsinti galite naudoti šaldytas uogas, arbūzą, tuomet nereikės papildomų ledukų.
Velykų stalui – anties krūtinėlė per dešimt minučių ir pyragas kiaušinių lukštuose
Ilona Juciūtė visada siūlo pažvelgti į tradicines šventes šiek tiek netradiciškai. Ne išimtis ir šios Velykos, per kurias ji siūlo išmėginti su apelsinų sultimis keptą anties krūtinėlę, kiaušinius ragauti užkandant puikia prieskonine duonele, o desertui išbandyti paschą ir brownie kiaušinių lukštuose. „Velykoms įprasta kepti tradicinę saldžią pynę.