čili sriuba
Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „čili sriuba“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „čili sriuba“.
Receptas. Meksikietiškas sriuba
INGREDIENTAI: 1 kilogramas jautienos faršo 1 skardinė konservuotų pupelių 1 skardinė konservuotų pomidorų 100 gramų sūris 0.5 vieneto čili pipirų 5 valgomieji šaukštai aliejaus 4 skiltelės česnakų 1 žiupsnelis druskos Paruošimo laikas: Apie 45 min. Porcijų skaičius: 5 PARUOŠIMO BŪDAS: Puode įkaitinti aliejų, jame apkepinti faršą ir smulkintą česnaką. Supilti pomidorus ir pupeles, smulkintą čili pipirą, pagardinti druska ir troškinti pusvalandį.
Receptas. Vištienos, bulvių ir avinžirnių meksikietiškas "čili"
Šitas "čili" tikrai užkaitins ir burną ir visą kūną. Jam pagaminti daug laiko nereikia, tad aštri ir meksikietiška vakarienė tampa tiesiog tobula itin aštraus maisto mėgėjams. O ir greita vakarienė garantuota. Neturint Chalapos paprikų galima jas pakeisti įprastomis čili ar marinuotomis Lombardi. Būtent šitame patiekale ir naudojau marinuotas Lombardi paprikas.
Gardi čili sriuba
Peršalus čili sriuba gali tapti puikiu vaistu. Gydykitės skaniai!
Ingredientai:
500g maltos jautienos 100g svogūno 620g pomidorų 270g paprikų pora čili pipiriukų (pagal norimą aštrumo kiekį – galima daugiau ar mažiau) 15g česnako [2 skiltelės.
Vegetariška čili sriuba
Kartais nutinka taip, kad karštą vasaros dieną užsimanai karštos sriubos. O dar blogiau, jei ta sriuba - čili. Tačiau tie, kurie tikrai nori skanios čili ir linkę truputį paekspermentuoti su tradiciniu receptu, neprašovė pasirinkę šį receptą.
Jums reikės: 50g sojos 100g svogūno 620g pomidorų 270g paprikų pora čili pipiriukų (pagal norimą aštrumo kiekį - galima daugiau ar mažiau) 15g česnako (2 skiltelės.
Čili sriuba
Ingredientai:
5 porcijos
500 gramų jautienos faršo, 1 čili pipiras 100 gramų aštraus pamidorų padažo 500 gramų pomidorų 2 česnako skiltelės 400 gramų konservuotų aštrių raudonų pupelių 1 paprika prieskonių (paprikos, prieskonių jautienai ir pan.) pagal skonį 1 svogūnas 3 šaukštai aliejaus 200 g fermentinio sūrio Druska, pagal skonį
Gaminimas:
~ 2 valandos
Pamidorus nuplikykite karštu vandeniu ir nuplaukite nuo jų odelę.