Daržovių sriuba su pievagrybiais

Įvertinimas: 0 / 5

Ingredientai

 3 vidutinio dydžio bulviės;
2 morkos;
ketvirtis kopūsto;
200 g pievagrybių;
1 nedidelis svogūnas;
3 šaukštai aliejaus;
pusė arbatinio šaukštelio Kotanyi česnakinių pipirų;
šaukštas druskos (be kaupo);
pusė indelio lydyto sūrelio be priedų.

Gaminimas

 Užvirinti puode vandenį, bulves nuskusti ir supjaustyti kubeliais, kopūstą sutarkuoti per burokinę trintuvę, morkas taip pat sutarkuoti per burokinę trintuvę ir jas pakepinti keptuvėje su aliejumi ir su supjaustytu svogūnu. Pievagrybius supjaustyti. Į verdantį vandenį sudėti bulves, kepintas morkas su svogūnu, kopūstus ir pievagrybius, įdėti druskos ir česnakinių pipirų. Baigiant virti arba išvirus, gardinti lydytu sūreliu ir valgyti.

Gairės: morkos, kopūstas, bulvės, pievagrybiai, svogūnas, aliejus, druska, lydytas sūrelis.

Receptą atsiuntė: Valstietis.lt

Aštri vištienos sriuba
Raudonoji jūra lėkštėje
 
 
 
Pomidorų sriuba

Pomidorų sriuba

2 2 2 2 2

 

 Užvirinti 1 litrą vandens ir ištirpinti jame sultinio pakelį. Susmulkinti česnakus ir pakepinti...

Gairės: česnakas, grietinė, pipirai, druska, cukrus, petražolės, mocarela, batonas, sviestas, čiobreliai, raudonėliai.

 
Aštri vištienos sriuba

Aštri vištienos sriuba

2 2 2 2 2

 

Į karštą vandenį užmerkiame baltuosius kinietiškus "Fungus" grybus.Kokiam pusvalandžiui....

Gairės: Vištienos filė, svogūnas, lauro lapai, juodieji pipirai, druska, jūros kopūstai, jalapeno pipirai.

 
Raudonoji jūra lėkštėje

Raudonoji jūra lėkštėje

2 2 2 2 2

 

 Pirmiausia trumpai nuviriname (5 min) vištienos blauzdeles, kad nueitų visi nešvarumai ir...

Gairės: vanduo, virtas burokėlis, perlinės kruopos, vištienos blauzdelės, druska, pipirai, sviestas, svogūnas, bulvės, pomidorų padažas, grietinė.

 
PUSLAPIAI:
 
Į viršų