Ingredientai
30 g aliejaus;
5 g česnako;
300 g jautienos ar kiaulienos faršo;
50 g juodųjų alyvuogių;
4 g krapų;
150 g marinuotų agurkų;
200 g morkų;
150 g paprikų;
100 g pomidorų padažo;
2 g uoginės paprikos miltelių;
50 g vištienos sultinio.
Gamyba
Faršą sudedame į keptuvėje įkaitiną aliejų, pabarstome prieskoniais ir sukepiname. Morkas sutarkuojame burokinę tarka. Papriką, marinuotus agurkus supjaustome šiaudeliais. Paprikas, morkas pakepiname keptuvėje. Paprikoms ir morkoms sukepus sudedame marinuotus agurkus, sukapotą česnaką. Sukepusias daržoves sumaišome su paruoštu faršu, sudedame pomidorų padažą.
Įpilame vandens ir dar 15 minučių paverdame.
Sriubą patiekiame su grietine.