Vaisinis punčas

2011-10-12 14:52:15

Ingredientai

Apelsinu sultys;
įvairiausi vaisiai: ananasai, vynuogės, bananai, obuoliai;
juodųjų serbentų degtinė;
rudasis cukrus
vyšnių sirupas.

Gamyba

Supjaustytus vaisius užpilti apelsinų sultimis ir degtine (pastarosios reikėtų pilti mažiau, jei norisi silpnesnio punšo, ir daugiau, jei norisi stipresnio).

Kol vaisiai brinksta, stiklinių briauneles sudrėkinti vyšnių sirupe ir įspausti į cukrų, kad gražiai apliptų. Į punšą įmesti porą ledukų ir išpilstyti į stiklines, papuoštas pjaustytais vaisiais ir kokteilių vyšniomis.

vaisinis-puncas.jpg

Šis puslapis atspausdintas iš adm.tv3.lt https://www.tv3.lt/receptas/237/vaisinis-puncas