Guliašas su pupelėmis ir marinuotais agurkais

2011-10-10 13:23:00

Ingredientai

700 g jautienos kumpio;
2 stiklinės virtų pupelių;
4–5 marinuoti agurkai;
2 svogūnai;
3–4 šaukštai švelnaus pomidorų padažo;
druska;
pipirai;
lauro lapas;
1 šaukštas miltų;
2 šaukštai grietinės (nebūtinai);
aliejus.

Gamyba

Jautieną supjaustykite gabaliukais ir apkepkite keptuvėje su aliejumi. Baigiant kepti sudėkite susmulkintus svogūnus, miltus ir, kai jie apkeps, supilkite pomidorų padažą. Tada viską sudėkite į puodą, užpilkite vandens, kad apsemtų mėsą, ir troškinkite, kol mėsa suminkštės. Tada sudėkite virtas pupeles, marinuotus supjaustytus agurkus ir pavirkite 5 min. Apie pusę valandos palaikykite uždengtame inde. Patiekite su bulvių koše.

guliasas-su-pupelemis-ir-marinuotais-agurkais.jpg

Šis puslapis atspausdintas iš adm.tv3.lt https://www.tv3.lt/receptas/221/guliasas-su-pupelemis-ir-marinuotais-agurkais