Ingredientai
4 porcijoms:
800 g - 1 kg kiaulienos nugarinės;
250 g pievagrybių;
1 svogūno;
200 ml grietinėlės;
druskos;
juodųjų pipirų;
alyvuogių aliejaus;
čiobreliai.
Gamyba
pilti į keptuvę alyvuogių aliejaus ir įdėti supjaustytą svogūną. Po kelių minučių įmesti supjaustytus grybus kartu su čiobreliai (pagal skonį). Gerai sumaišyti ir kepti ant vidutinės ugnies 4-5 minutes. Kiauliena supjaustyti vidutiniais gabalėliais, apiberti druska ir juodaisiais pipirais. Kepti kiaulieną kitoje keptuvėje, kol bus pagaminta. Į keptuvę su mėsa įdėti grybus, gerai sumaišyti ir įpilti grietinėlę. Troškinti mėsą ir grybus 4-5 minutes ant vidutinės ugnies, kol grybų padažas sutirštės. Patiekti su bulvių koše ir šparaginėmis pupelėmis.